תמר מג'הול פרימיום שגדל בעמק הירדן

החנות שלנו
כל התמרים שאתם אוהבים, מהמשק עד השולחן בבית.
תמר שמגדיר סטנדרט חדש של טעם ואיכות.

🌴 איך זה גדל? תמר המג'הול שלנו גדל על הקרקע הפורייה של המושבה מנחמיה, סמוך לגדות נהר הירדן. האקלים המדויק ואדמת הבזלת העשירה במינרלים יוצרים תנאים נדירים לגידול תמרים איכותיים, טבעיים ובעלי טעם עמוק.
✋ מיון קפדני: כל תמר נבחר בקפידה ונגדד בשיא ההבשלה, כדי להבטיח מרקם מדויק, מתיקות מאוזנת ותחושת טריות אמיתית.
תמר מג'הול פרימיום – תמר טבעי באמת, שמעניק חוויית טעם עשירה ומפנקת. מושלם למי שמעריך איכות, בריאות וטעם שקשה להניח ממנו את היד.

משלוח ללא עלות - בהזמנות מעל 400 ש"ח

מוצרים מסדרת תמר מג'הול:
אז למה תמר מג'הול?
תמר מג'הול נחשב לאצילי מבין זני התמרים, המג'הול שלנו משתבח בטעם כרמלי מאוזן ובעל מרקם רך שמזכיר עוגה.
התמר מתייבש באופן טבעי על העץ ונגדד (נקטף) מיד כשהוא בשיאו, הן מבחינת הערכים התזונתיים והן מבחינת הטעם העשיר.
.jpg)
פרימיום
דמיינו תמונה של תמר מג'הול מושלם – זה תמיד אזור נווה מדבר על יד מקור מים טבעי.
תמר המג'הול שלנו גדל באזור מבודד למרגלות נהר הירדן רחוק מפיח, כימיקלים או כל שדה חקלאי אחר.
המג'הול מגיע לשיאו כשהוא עוד על העץ, פרי בשל לחלוטין, בשרני ונימוח.
קליפת התמר רכה ופריכה ובשר התמר שומר על טעמו הטרי.
את הליך הגידול והייבוש של תמר המג'הול שלנו אנחנו משאירים לטבע והתמר יונק את ערכיו מהעץ עד שניתק ממנו בצורה טבעית.
הגשה
תמר מג'הול שומר על ערכיו התזונתיים ועל טעמו הטרי כששומרים אותו בהקפאה.
בבית יש לשמור במקפיא הביתי את האריזות שרוצים לשמור עד שנה.
לאחר שנפתחה אריזת תמרים, מומלץ לשמור אותה מחוץ למקפיא ולאכול את תמר המג'הול בטמפרטורת החדר או מצונן קלות במקרר.

הלקוחות מספרים לכם
.png)
ינון נעם שפירא
תמר מג'הול הכי טעים שאכלתי בחיים שלי. אתה טועם ולא מאמין שאכלת כל החיים תמרים אחרים. הם מלאים דבש ונמסים בפה. פעם ראשונה שהבנתי מדוע במקרא התמר הארצישראלי נקרא דבש - "אֶרֶץ חִטָּה וּשְׂעֹרָה וְגֶפֶן וּתְאֵנָה וְרִמּוֹן אֶרֶץ זֵית שֶׁמֶן וּדְבָשׁ".
.png)
חני אלימלך
התמר מג'הול של חסון - הטבע במלא הדרו בכל המובנים. שירות, טעם, עסיסיות, גודל, מתיקות במידה. הטוב שטעמתי.

ארנון רובינוביץ
אחרי חיפושים רבים, פניתי אליהם ישירות
אנשים סופר נחמדים.
עשיתי הזמנה שתוך 3 ימים הגיעה אלי הבייתה והתמרים נהדרים.
כל מי שחובב תמר מג'הול וגם מי שלא, חייב לטעום!